• بسم الله الرحمن الرحیم

  • کارگاه تخصصی فتومدیسین در علوم پزشکی
    کارگاه تخصصی فتومدیسین در علوم پزشکی

  • سمینار بین المللی (چهارمین مدرسه تابستانی ) لیزر و فوتونیک زیست پزشکی
    سمینار بین المللی (چهارمین مدرسه تابستانی ) لیزر و فوتونیک زیست پزشکی

  • بیست و نهمین دوره آموزشی مقدماتی لیزر در پزشکی
    بدین وسیله به اطلاع می رساند انجمن علمی پزشکی لیزری ایران در نظر دارد بیست و نهمین دوره آموزشی مقدماتی لیزر در پزشکی را در اسفندماه برگزار نماید

  • کارگاه یک روزه کاربرد لیزر در بیماریهای زنان (حضوری)
    کارگاه یک روزه کاربرد لیزر در بیماریهای زنان (حضوری)



  چاپ        ارسال به دوست

رییس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی؛ بیشترین عوارض لیزر در زمینه زیبایی است

رییس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی؛ بیشترین عوارض لیزر در زمینه زیبایی است

رئیس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی گفت: بیشترین عوارض لیزر در زمینه عوارض زیبایی است زیرا اغلب این کار به دست کسانی انجام می شود که تخصص لازم را ندارند و بعضا حتی پزشک هم نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا رزاقی در یازدهمین کنگره علمی پزشکی لیزر ایران گفت: لیزر استفاده طولانی مدتی در رشته پزشکی دارد و بیش از ۳۰ سال است که از این ابزار استفاده می شود. با برگزاری این همایش ها باید به این سمت و سو حرکت کنیم که بفهمیم لیزر در کجا برای درمان موثر است.

منبع خبر : https://www.mehrnews.com/news/4184402/%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6-%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

 

وی افزود: در فضای مجازی اغلب می گویند لیزر برای زیبایی استفاده می شود اما این چنین نیست و لیزر برای درمان بیماری های اورولوژی، چشم پزشکی و ... استفاده می شود. لیزر برای تشخیص و درمان بیماری های خوش خیم و بدخیم قابل استفاده است اما مردم ما گمان می کنند لیزر صرفا برای زیبایی و چاقی قابل استفاده است.

رئیس مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی اظهار کرد: بیشتر عوارض لیزر در زمینه زیبایی است زیرا گاهی این ابزار به دست کسانی استفاده می شود که تخصص لازم را ندارند و بعضا حتی پزشک هم نیستند.

رزاقی افزود: تدوین خط مشی، تدوین استانداردهای لازم برای استفاده از لیزر از جمله مسائلی است که دست اندرکاران این حوزه می بایست روی آن تمرکز کنند و البته مراکز مربوطه در تلاشند که قوانینی را تدوین کنند.

وی تصریح کرد: گادلاین هایی در حال تدوین است که همکاری معاونت آموزش وزارت بهداشت را می طلبد و استانداردهای آن با همکاری سازمان استاندارد و انجمن پزشکی لیزر در حال انجام است.

رزاقی گفت: دستگاه های لیزر در داخل کشور برای رشته های مختلف پزشکی ساخته شده است. همه دستگاه های در حال ساخت نیز می بایست مسیر استانداردسازی آن را طی کنند. برای دندانپزشکی هم دستگاه هایی ساخته شده که پس از کسب مجوزهای لازم وارد بازار کار می شوند.


١٠:٠٣ - 1396/10/10    /    شماره : ١٧٩    /    تعداد نمایش : ٤٤٤٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





 

 

 

لینک های مفید
کتاب

 

 

  جهت خرید کتاب ها می توانید با
     شماره 22718021-021
        تماس حاصل فرمایید.

 

اوقات شرعی

 

 
آدرس سایت مرکز تحقیقات کاربرد لیزر در علوم پزشکی https://laser.sbmu.ac.ir
آدرس
میدان تجریش ، بیمارستان شهدای تجریش
اطلاعات تماس
021-22718021
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 29766
 بازدید امروز : 79
 کل بازدید : 829623
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1